Miercuri 24 Aprilie

Controale de amploare în centrul Clujului. Mai mulți scandalagii au fost amendați


Polițiștii clujeni au desgășurat, marți, o acțiune de amploare în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale”, informează IPJ Cluj.

Astfel, poliţiştii de ordine publică au acţionat, cu precădere, în pieţele Unirii, Muzeului şi Gării, pe strada Eroilor şi în Parcul Central.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 37 de persoane şi au fost verificate 11 autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6.500 de lei. Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, la data de 26 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune cu efective mărite pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, pe strada Platanilor. În cadrul acţiunii, poliţiştii au legitimat 28 de persoane.

Acţiunile s-au derulat în scopul prevenirii faptelor ilicite.

Comentarii Facebook