Contre între bicicliști și taximetriști pe banda dedicată autobuzelor: Nu știu că și noi avem dreptul - VIDEO


Un taximetrist a fost șicanat în trafic de doi bicicliști, pe care îi acuză că i-au rupt oglinda la mașină.

În imagini apare taximetrul care circula pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun, în Piața Unirii, iar în față sunt doi bicicliști supărați că circulă pe acolo și taximetristul. 

Ultierior, taximetristul a virat spre strada Regele Ferdinand. ”Eram pe lângă Central, stăteam in coloana, și a trecut pe banda de biciclete și s-a îndreptat spre mașina și a dat cu pumnul in oglindă”, ne-a relatat taximetristul.

Lucrurile sunt cu ”cântec” în privința circulației pe benzile dedicate transportului în comun. Legea le permite taximetriștilor să circule, dar primarul Emil Boc nu le recunoaște acest drept. 

Taximetriștii clujeni îi dau replica lui Boc: Avem două sentințe de desființare a amenzilor pentru folosirea benzilor de autobuze

Acum, numai pe banda dedicată de pe Bulevardul Nicolae Titulescu pot circula taximetriștii, în accepțiunea primarului Emil Boc. Acolo este un proiect pilot din noiembrie 2019, iar dacă nu vor fi probleme va fi extins, a mai spus edilul. Studiul pe acest tronson trebuia să dureze 6 luni. 

Boc le răspunde taximetriștilor care vor să circule pe benzile dedicate: Ar putea circula între anumite ore sau dacă au client

Între timp, din cauza neasumării luării unei decizii, oamenii ajung să se certe pentru că lucrurile sunt lăsate în coadă de pește.

Comentarii Facebook