Continuă telenovela câinilor lăsați în mașina din Florești. Proprietarul a făcut accident la întoarcere spre Cluj și acuză - VIDEO


Nicolae Mircea, propietarul câinilor lăsați în mașina avariată din Florești, acuză ONG -urile de protecția animalelor din Cluj că i-au furat unul dintre câini, un Malamut de Alaska.

Acesta a spus că a făcut un alt accident în timp ce se întorcea la Cluj pentru a tracta mașina avariată spre Brașov. Nicolae Mircea îi acuză pe cei de pe pagina de Facebook de protecție a animalelor că l-au atacat gratuit. În plus, a nominalizat și două persoane, iar un ONG este acuzat de furt. 

Luni, 15 martie, m-am deplasat spre Brașov pentru a lua o platformă și a ridica mașina. Pe raza localității Rotbav, Brașov, am avut un nou accident de mașină și am întârziat la Cluj, lucru ce poate fi confirmat de Poliție. 

Viitoarea mea soție s-a deplasat la locul unde era mașina împreună cu bunul meu prieten Mihai Bacalu, de la Muzica Instanțelor,  la mașină pentru a lua câinii. La fața locului era deja un echipaj cu un puțoi de la o televiziune. 

Cât timp era viitoarea mea soție acolo, o mahalagioaică de la Protecția Animalelor i-a adresat injurii.

În data de 16 martie doctorul Pop, de la Direcția Sanitar Veterinară, care mi-a spus că situația câinilor este bună. I-am explicat că nu a reparat autoturismul și nu pot pleca din Cluj. Am convenit să plătesc 13 lei pe zi cazarea pentru fiecare câine, plus 1,6 lei alimentația pe zi. 

În data de 16 am fost sunat de domnul doctor Pop care mi-a spus că Malamutul de Alaska a fost sustras. Astăzi, 17 martie, m-am deplasat în parcarea Vivo am constatat lipsa unui câine și a mai multor bunuri personale și am chemat poliția. La fața locului s-au deplasat trei polițiști făcuți la apelul pingelelor și am aflat că la furtul câinilor a participat un ONG de protecție a animalelor și chiar poliția, neîncheindu-se niciun document, fapt confirmat anterior de domnul doctor Pop, un om deosebit.

Concluzia este că la Cluj se fură, se face trafic de animale, de câini, cu complicitatea polițiștilor Florești și a acestui ONG condus de doamna C.B. și a sfrijitei brunete. De când am citit, se solicită în continuu ajutoare financiare. Chiar azi am văzut că se cer 3-4 mii de lei pentru tratamentul unui alt câine. Probabil că s-au gândit că din banii mei vor putea face bani”, a declarat Nicolae Mircea, proprietarul câinilor lăsați în mașina din Florești. 

Câinii au fostb ridicați luni seara, lucru conformat și de Poliția Cluj. ”În jurul orei 16.00, la locația respectivă au fost identificate două persoane care ar fi specificat că intenționează, în calitate de proprietari, să preia animalele din autoturism.

Menționăm faptul că un reprezentant al Direcției Sanitare Veterinare care s-a deplasat în acel loc ar fi solicitat reprezentanților RADP Cluj-Napoca plasarea animalelor în Centrul de Ecarisaj al municipiului Cluj-Napoca, din cauza condițiilor necorespunzătoare în care au fost ținuțe.

Ulterior, în parcarea unui centru comercial situat în localitatea Florești, a fost găsit un alt patruped, care ar aparține acelorași persoane și care se afla într-o remorcă, fiind preluat și plasat în cadrul Centrului de Ecarisaj Cluj-Napoca alături de ceilalți patrupezi.

Aspectele constatate au fost consemnate într-un proces-verbal, urmând a fi înaintate unității de parchet competente”, precizează Poliția Cluj.

Câinii închiși în mașina din Florești, preluați de ecarisaj! - FOTO / UPDATE: Ce a constatat medicul veterinar

Comentarii Facebook