Câinii închiși în mașina din Florești, preluați de ecarisaj! - FOTO / UPDATE: Ce a constatat medicul veterinar


UPDATE

Poliția Cluj: În cursul zilei, cercetările referitoare la situația celor trei patrupezi aflați în interiorul autoturismului situat pe Calea Florești au fost continuate de polițiștii Secției 4 Poliție.

În jurul orei 16.00, la locația respectivă au fost identificate două persoane care ar fi specificat că intenționează, în calitate de proprietari, să preia animalele din autoturism.

Menționăm faptul că un reprezentant al Direcției Sanitare Veterinare, care s-a deplasat în acel loc, ar fi solicitat reprezentanților RADP Cluj-Napoca plasarea animalelor în Centrul de Ecarisaj al municipiului Cluj-Napoca, din cauza condițiilor necorespunzătoare în care au fost ținuțe.

Ulterior, în parcarea unui centru comercial situat în localitatea Florești, a fost găsit un alt patruped, care ar aparține acelorași persoane și care se afla într-o remorcă, fiind preluat și plasat în cadrul Centrului de Ecarisaj Cluj-Napoca alături de ceilalți patrupezi.

Aspectele constatate au fost consemnate într-un proces-verbal, urmând a fi înaintate unității de parchet competente.

------------

Poliția Cluj a decis că cei patru câini închiși într-o mașină de la intrare din Florești să fie preluați de cei de la ecarisaj. 

A venit poliția și câinii urmează sa fie preluati de serviciul de ecarisaj. Oamenii care sunt cu ei sunt super secretoși! Nimic din ce spun și declara nu are logica. De câte ori intrebi de atâtea ori e alta varianta!”, a semnalat o iubitoare a animalelor, pe grupul Protecția Animalelor Cluj.

Cei de la ecarisaj au venit cu o cușcă pentru a lua câinii. 

Proprietarul mașinii în care se aflau cei patru căței, Nicolae Mircea, a declarat că a avut accident pe Calea Florești, în cursul serii de sâmbătă. 

Câinii primesc în fiecare zi mâncare și sunt scoși afară tot la 2 ore. Mașina s-a stricat sâmbătă seara și am închiriat un apartament în Florești, dar a venit duminică proprietarul și ne-a dat afară. În mașină, în momentul accidentului, eram eu, soția, copiii și cei patru câini”, a spus acesta. 

El a precizat că luni seara va lua câinii de acolo. Ascultă în linkul de mai jos declarația acestuia. 

Patru câini ținuți într-o mașină în Florești, pe marginea drumului. Proprietarul spune că sunt bine (Audio)

Comentarii Facebook