Consiliul Judetean Cluj organizeaza un spectacol de Ziua Unirii Principatelor Romane


Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda", institutie de cultura subodonata Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in 24 ianuarie 2012, de la ora 18.00, la cinematograful Marasti, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Spectacolul este intitulat "Hai sa dam mana cu mana!". "In scena se poate urmari un recital deosebit de muzica populara si corala realizat de cursantii scolii de la clasele de canto popular, coordonati de expertii Ana Strimturean, Marius Moldovan si Claudiu Ciotleus  precum si de corul scolii Populare de Arte "Tudor Jarda" - "Young voices", sub bagheta doamnei expert Miclea Doina. Spectacolul contine de asemenea si momente de canto popular, cantece de folclor cu tema patriotica, precum "Hora Unirii", "Mai romane sa fii mandru", urmat de un moment coral, cu repertoriu format din piese cu aceeasi tema, dintre care amintim "Asa-I romanul", "A sosit ziua dreptatii"", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

In scena acestui spectacol vor canta artisti care s-au format la Scoala de Arte Cluj, precum Radu Lazar, Cristina Beldean Mosutan, Alexandru Potra, Denisa Balas, Iosif Rusu.

Comentarii Facebook