Consilierii locali, audiati la DNA Cluj! Constantin Tomos a fost primul

 

Consilierii locali implicati in licitatiile derulate de Primaria Cluj-Napoca in ultimele luni sunt audiati pe rand de DNA Cluj.

 

In jurul orei 12.10 a iesit de la audieri consilierul local PDL, Constantin Tomos. "Am fost audiat despre sedintele la care am participat la comisia de licitatie pentru contractul de salubrizare. Am raspuns la niste intrebari care mi-au fost puse vis-a-vis de activitatea desfasurata de catre mine in cadrul acelei comisii. Nu pot sa va dau detalii pentru ca dosarul este in cauza si noi suntem prezenti numai pentru a raspunde la niste intrebari. Au fost puse o serie de intrebari si am raspuns. Pot sa apreciez ca nu s-au pus presiuni asupra noastra", a spus Tomos. 

 

Vizati sunt consilierii locali care au facut parte din comisia de licitatie pentru contractul de salubritate: Constantin Tomos (PDL), Petru pantea (PDL), Manuel Chira (PNL), in timp ce Csoma Botond (UDMR) si Teo Peter (PNL) au fost supleanti.

 
La DNA Cluj a fost audiat si directorul tehnic din Primaria Cluj-Napoca, Virgil Porutiu, dar acesta nu a vrut sa declare nimic.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook