Conflict pe strada Horea. Locatarii unui bloc, deranjați de o firmă de catering care lucrează noaptea: „Mirosurile de tocăniță ajung în casă pe geam”


Viața la bloc nu este lipsită de provocări. Fie că este vorba de petreceri zgomotoase, parcare, animale de companie sau probleme legate de cheltuielile comune, conflictele sunt o normalitate a junglei urbane clujene. Primăria Cluj se confruntă cu reclamații diverse, unele de-a dreptul hilare. 

De această dată, într-o sesizare pentru autoritățile locale oamenii se plâng pe mirosurile de mâncare care ajung în casă, pe geam, la etajul 1 al clădirii în care locuiesc, de la o firmă de catering, noaptea. 

Clujeanul care locuiește pe strada Horea nu ar fi la prima sesizare. 

„Revin către dumneavoastră cu această sesizare în care vă rog, din nou, sa faceți ceva cu firma de catering, care are bucătărie unde se gătește noaptea la ora 23:26. 

Problema nu e gătitul în sine cât mirosurile care, din cauza amplasării și construcției defectuoase a hornului acestei bucatarii, mirosurile de tocaniță și ce se mai gătește aici, ajung în casa pe geam la etajul 1 al clădirii în care locuiesc. 

Se pare ca se gătește la aceste ore doar în anumite nopți, asta-i una dintre ele. Sper să se țină cont de această sesizare și de data asta să se și ia ceva măsuri”, se arată în sesizarea pentru autoritățile locale. 

Comentarii Facebook