Duminica 28 Aprilie

Într-un părculeț din Mănăștur e mai rău ca în vestul sălbatic - ,,Persoane care consumă alcool, lasă mizerii și își fac nevoile pe ușa de la bloc”


Cetățenii din Cluj se confruntă, în ultimul timp cu din ce în ce mai mulți oameni care au comportamente nepotrivite în spațiile publice.

Este și cazul clujenilor care locuiesc în Mănăștur, care reclamă că un parculeț din cartierul lor a devenit raiul bețivilor, e plin de câini fără botință, iar copii vin nesupravegheați, fac gălăgie și se urcă pe aparate care nu le sunt destinate. 

,,În atenția Poliției Locale. Bună ziua, Doresc sa fac o reclamație în legătură cu parcul din spatele blocurilor, în zona Agricultorilor, cartier Manaștur. Este inacceptabil ce se întâmplă la mai puțin de cativa metri de secția dvs de poliție. În fiecare zi vin copii cu boxe, caini din rasa amstaf fara botnita, dau muzica tare se urca pe aparatele destinate celor mici urlă.

Pe lânga ei pe banca sunt alte persoane care consuma alcool, isi prepara din spirt mona, bautura in vazul tuturor, lasa mizerii si isi fac nevoile pe ușa de la bloc. Acum au pus si un covor in fata unei banci. Totodata, unii dintre acestia dupa ce consuma alcool răman si dorm pe banci. Vă rog sa luați măsuri de urgenta!”, le-a reclamat un clujean autorităților locale.


Comentarii Facebook