Miercuri 24 Aprilie

Conducta de canalizare de la Florești, blocată la CORA cu haine, o plapumă și tampoane - FOTO

 

Angajații Companiei de Apă Someș au intervenit timp de 24 de ore la deblocarea conductei de canaliare care aduce apele uzate de la Săvădisla, Vlaha, Someşul Rece, Gilau,  Luna de Sus și Floreşti.

 

În cursul zilei de Joi, 31 Ianuarie 2013, CASSA a efectuat o interventie de inlaturare a unui blocaj pe conducta magistrala de canalizare Diametru 800 mm ce transporta ape uzate din localitatile rurale din amonte de Cluj-Napoca (Săvădisla, Vlaha, Someşul Rece, Gilau,  Luna de Sus, Floreşti)spre statia de epurare Someseni. Blocajul s-a produs (din nou) datorita unor materii si materiale care NU AR AVEA CE CAUTA in sistemul de canalizare: haine, plapuma, obiecte de igiena personala femei, pungi si sticle plastic, materiale de constructii, seu animal etc.

 

Personalul CASSA a localizat blocajul in zona CORA si l-a indepartat cu greu in cursul unei interventii de aproape 24 de ore prin operatii specifice prin intermediul unui numar de camine de vizitare din zona, evitand la limita necesitatea unei lucrari cu sapatura la adancimea de 7-8 metri”, a declarat Lucian V. Croitoru, manager Comunicare Compania de Apă Someș. 

 

Atasat va transmit citeva imagini cu materialele scoase de personalul nostru din canalizare. În masura posibilului, va rugam a ne ajuta in repetarea apelului nostru catre populatie (in particular cea din zona rurala din amonte) de a nu mai  folosi toaleta ca si ghena de gunoi. Noi vom republica comunicatul atasat care a fost distribuit in timp la toti clientii din zona mentionata”, a mai spous Lucian Croitoru.

Comentarii Facebook