Condiții de PENITENCIAR la Colegiul Economic Cluj! Lipsește chiuveta și apa curge pe jos FOTO


Condițiile din școli sunt, uneori, mai precare decât cele din penitenciare, dar guvernanții se preocupă în continuare de starea deținuților. 

În condițiile în care toată Europa se confunda cu epidemie de gripa și în scoli, spitale și grădinițe sunt mobilizate programe de igienizare, în Colegiul Economic din Cluj lipsește săpunul, hârtia, apa calda și într-un caz chiar și chiuveta”, ne-a relatat o persoană, care a vrut să rămână anonimă.

Condițiile din școlile din România sunt rudimentare, dar acest lucru nu determină Guvernul la investiții. Principala preocupare în aceste zile fiind starea deținuților din penitenciare, fiind în discuție chiar construirea unor penitenciare noi.

Problema săpunului și a apei calde din școli a fost soluționată foarte repede de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, care le cere elevilor să meargă la școală cu șervețele umede. ”Măsura știți care este? Să plece copiii cu un pachet de șervețele. De regulă, șervețelele acestea umede sunt antibacteriene și trebuie învățați copiii să le folosească”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi 24.

E bună și masca, dar în general copiii nu cred că au așa o mare bucurie să o păstreze. Dar șervețelul este un element extrem de la îndemână și pe care trebuie să învețe să îl folosească”, a continuat Andronescu.

Comentarii Facebook