Concertul Roxette văzut de la înălțime FOTOGRAFII SENZAȚIONALE


Unii clujeni au preferat să asculte muzica celor de la Roxette și s-au amplasat confortabil la ”înălțime”, de unde au realizat și câteva fotografii excepționale.

Datorită faptului că am aflat că se confiscă sticlele cu răcoritoare și apa la intrare și datorită unui pont primit atât cu privire la calitatea sunetului, cât și a faptului ca organizatorii au pus la dispoziție puține puncte de vânzare a băuturilor răcoritoare, am purces la planul B, și anume, ne-am retras într-o alta locație, la peluza Z, de unde am avut oportunitatea de a auzi mai curat, zic eu, minunatele hituri ale celor de la Roxette și de a fotografia câteva momente din timpul concertului. Din pacate, planul B nu includea și portrete ale lui Marie si Per :( Enjoy”, ne-a scris Cristi Vescan.

Temerile cititorului nostru s-au adeverit și, din punct de vedere organizatoric, concertul a fost un fiasco în multe aspecte. Din punct de vedere , insa, al prestatiei trupei Roxette, concertul a fost de zile mari. Lumea s-a distrat, a dansat, a cantat si multi erau cei care stiau inca versurile unor melodii celebre, dovada clara ca le-au cantat mult cu ani in urma.


Locaţia din care au fost realizate fotografiile rămâne un mister pentru moment: "după primul TTD cu o mireasă din acest an o să vă fac cunoscută si locaţia, nu de alta, dar dacă publicaţi locaţia mi-o vor lua alţii înainte", ne-a scris Cristi Vescan.

 

Dacă ați surprins un incident care poate reprezenta o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

 

 


Comentarii Facebook