Concert umanitar la Cluj! Ajutați un tânăr grav bolnav să trăiască



Un concert umanitar va avea loc la Casa de Cultură a studenților, în 13 iunie, pentru a strânge bani pentru un tânăr, Olteanu George, care are nevoie disperată de un tratament de specialitate.

George suferă încă din copilărie de o boală severă, Sindromul Muscular Amiotrofic, iar din 2004 acesta are și Bronșitp Super Supurativă.

Eu nu mai pot merge de la virsta de 11 ani, sufar de Sindrom Muscular Amiotrofic, iar din 2004 sufar de Bronsita Super Supurativa, acumulez un litru de secretii in ambii plaminii pe care trebuie sa il scoat printr-o terapie rudimentara, alfel m-as fi asfixiat. Pentru toate acestea exista un tratament: Iplex sau Translarna cat si Celule Stem.”, povestește George.

Mai multe informații despre situația tânărului găsipi pe blogul său http://olteanugeorge1981.blogspot.com.

La concertul de la Cluj și-au anunțat prezența: Felix Galan, Ilie Dura, Alexandru Manzat, Oana Bozaga Pintea, Suzana si Daciana Vlad, Anghelina Timis lungu, Maria Golban Somlea, Maria Butila, Andrada Bârsăuan, Dan si Daria Gadea, Sabina Lenonte Alb, Sofia Boca, Mioara Greavu, Livia Harpa, Bota Florin Dan, Monica Florina Pirlea,Elena Panes, Maria Bologa, Ana Lar și Marcia Naghi Radu Adam.

Interpreti vor fi acompaniatii de Orchestra si Ansamblul Folcloric Martisorul, Dirijor Tudor Caucean, Coregraf Ioan Cocian, Prezentatori Vali Guia, Ovidiu Gradinar.

Intrarea se face pe baza de donatie, cei ce doresc sa doneze mai mult o pot face in urna de donatii, aflata in sala de spectacol.

Va astept si pe dumneavoastra sa ma sustineti in numar cit mai mare. Va multumesc. Dumnezeu sa va Binecuvinteze.”, încheie George.

Spectacolul are loc miercuri, 13 iunie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook