Compania Wizz Air justifică zborurile anulate de la Cluj: „Siguranța pasagerilor este prioritatea noastră principală”


Compania Wizz Air a confirmat, sâmbătă, că zborurile din Cluj Napoca către Lyon, Paris Beauvais, Memmingen și Valencia din 9 septembrie au fost anulate din cauza unei verificări tehnice necesare.

Citește și: Scandal pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj: Wizz Air a anulat patru zboruri. Oamenii sunt revoltați

Potrivit reprezentanților companiai, aeronava programată pentru a opera zborurile, a avut nevoie de verificări în urma unui „bird strike” (a lovit un stol de păsări) sever. „Pasagerilor li s-au oferit conform reglementărilor reprogramarea gratuită în funcție de disponibilitate, rambursare integrală sau 120% sub formă de credit de companie. Pasagerilor care au solicitat li s-a oferit și cazare la hotel peste noapte”, a transmis comapania.

Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea sa principală. Wizz Air amintește, de asemenea, că anularea oricărui zbor este ultima soluție după toate eforturile posibile depuse pentru operarea zborului respectiv”, au transmis reprezentanții companiei.


Comentarii Facebook