Miercuri 17 Aprilie

Comisarul Pintea a fost DEMIS! E cel care l-a UMILIT pe polițistul Todea - EXCLUSIV

 

Comisarul șef Cristin Pintea, adjunctul șefului Poliției Cluj, a fost demis vineri, ca urmare a raportului Corpului de Control al premierului Victor Ponta.

 

Raportul l-a găsit vinovat pe comisarul Pintea și l-a acuzat că a dus o ”vânătoare” împotriva agentului Sergiu Todea, după ce acesta a dat dovada de mult curaj și l-a oprit în trafic pentru o neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.

 

Surse din cadrul IPJ Cluj susțin că presiunea a fost uriașă de la nivelul Ministerului de Interne pentru ca Pintea să își dea demisia din funcția de adjunct al șefului Poliției Cluj. Acesta s-a ținut de scaun până în ultima clipă, dar o dată cu pensionarea chestorului Ioan Păcurar i-a dispărut și susținerea.

 

Raportul în cazul agentului Todea, ȘICANAT și UMILIT pentru că și-a amendat șeful în trafic

 

Știri de Cluj a scris zeci de articole în ultimii trei ani, în care au fost denunțate abuzurile comisarului Cristian Pintea, inclusiv în cazul agentului Sergiu Todea.

 

Citiți AICI o poarte din articolele scrise despre Cristian Pintea.

------------------------

UPDATE

 

Cristian Dan Pintea, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, a fost eliberat vineri din funcţie, prin dispoziţie a şefului Poliţiei Române, Petre Tobă.

 

Pintea ”a fost pus la dispoziţia IPJ Cluj în vederea numirii într-o altă funcţie”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

 

Pintea este în prezent cercetat în Consiliul Superior de Disciplină al IGPR.

Comentarii Facebook