Cofetaria Carpati se inchide marti, 6 septembrie! Mai aveti timp de o prajitura VIDEO si FOTO


Cofetaria Carpati se inchide dupa 40 de ani, deoarece proprietarul spatiului a decis sa creasca chiria.

"Spatiul este detinut de un cetatean neamt, care a stabilit o chirie excesiv de mare pe care firma care administreaza cofetaria nu si-a mai putut-o permite. Asa ca ne-au anuntat ca trebuie sa ne descurcam pentru ca nu ne mai pot prelua pe alta firma. Eu lucrez aici de 30 de ani la cofetaria Carpati si ma voi duce in somaj. Nu am ce sa fac", spune una dintre angajatele cofetariei.

Infiintata in anii '70, cofetaria nu a ocupat in permanenta spatiul actual. "Noi inainte de 1990 lucram in spatiul ocupat acum de magazinul de telefoane mobile de langa. Aici, unde e acum cofetaria era un restaurant, dar pentru ca nu a mers au mutat aici prajiturile. Cofetaria a avut si vremuri bune, cand era plin de copii veniti de la scoala direct sa manance o prajitura", povesteste o alta angajata. "Acum facem curatenie pentru ultima data. Strangem din vitrine prajiturile pentru ca nu mai are rost sa ne aprovizionam cu altele. Maine (n.red. marti, 6 septembrie) e ultima noastra zi aici si dupa aceea fiecare pe drumul lui", a continuat aceasta.

Spatiul ar urma sa fie preluat de firma Sugarcane SRL, coordonata de sotia unuia dintre actionarii care detine cofetaria Pralina, Calin Hosu, care ar putea sa amenajeze aici un local de fite. 

Cofetaria Carpati se alatura altor localuri celebre din Cluj-Napoca, precum Croco si Arizona, vanate din cauza spatiului detinut in "buricul targului".

 

Vezi si...

Cafeneaua Arizona se inchide!

Comentarii Facebook