Codul portocaliu de ploi și vijelii a făcut ravagii în Cluj. Pompierii intervin pe o stradă din Cluj-Napoca unde un garaj a fost inundat


Două anotimpuri în numai 24 de ore, în România. După maxime de 20 de grade Celsius înregistrate la Cluj, vijeliile și grindina și-au făcut apariția. 

Avertizările nowcasting de vreme rea au vizat mai multe zone din județul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, unde apa a ajuns până la nivelul bordurii pe unele străzi. Pompierii clujeni s-au deplasat pe Aleea Clăbucet unde un autoturism a fost avariat de un copac care a căzut peste el.

La scurt timp, ISU Cluj anunță că există probleme și pe strada C.A. Rosetti, unde s-a raportat un garaj inundat.

Un singur autoturism a fost avariat pe Aleea Clăbucet. În paralel, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca se deplasează pe strada C.A. Rosetti, unde s-a raportat un garaj inundat. Alte solicitări nu au venit până acum”, transmite ISU Cluj.

--------------

Update

De puține momente a fost trimisă o autospecială în colonia veche de la Pata Rât, unde s-a raportat o casă inundată. Totodată, ne vom deplasa pe strada Amos Frâncu, unde există un garaj inundat”, anunță ISU Cluj.

Citește și: Copac căzut în Cluj-Napoca peste mașini, în urma ruperii de nori de duminică seara

Comentarii Facebook