„Oraș de 5 stele”: Un bărbat a mers la o sală de fitness în Cluj și a rămas fără încălțăminte: „N-am crezut că în 2023 se fură adidași, să-i porți sănătos”


Un clujean a avut parte de un incident neplăcut după ce a mers la o sală de fitness din Cluj-Napoca. Bărbatul a intrat în vestiar să se schimbe după ce a terminat antrenamentul, și mare i-a fost surpriza când a văzut că a rămas fără adidași.

Clujeanul spune că nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest în anul 2023, iar cel care i-a furat ar fi trebuit pur și simplu să îi ceară de la el, dacă chiar i-au plăcut atât de mult.

Bună tuturor, vreau sa împărtășesc cu voi o experientă foarte urâtă ce mi s-a întâmplat astăzi la 18 GYM Mănăștur, str. Taberei nr.4. Am intrat astăzi în sală la ora 12:50, după ce mi-am terminat antrenamentul la ora 14:39 am intrat în vestiar să mă schimb și supriză mi-au disparut adidașii. 

Nu este vorba de bani dați pe produs, ci despre gest, n-am crezut vreodată că în 2023 se fură adidași. Dacă ești pe grup îți doresc sa îi porți sănătos. Dar dacă ți-au plăcut așa de mult puteai sa vii la mine să mi-i ceri. Ți-i dădeam cu drag!”, a transmis clujeanul. 

Comentarii Facebook