Codul galben de ninsori abundente și viscol a adus probleme pe drumurile din Cluj. Drumarii au scos utilajele de deszăpezire


Drumarii au scos utilajele de deszăpezire după ce meteorologii au anunțat Cod galben de ninsori abundente și viscol în mai multe zone din țară.

N-au fost victime, însă circulaţia s-a desfăşurat pe banda de urgenţă până după miezul nopţii. În Cluj, Satu Mare, Alba şi Sălaj pe toate sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi au ieşit cu utilajele de deszăpezire.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.”, transmite Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj.

265 de utilaje de deszăpezire au acționat în cursul nopții trecute pe drumurile naționale și autostrăzile din administrarea DRDP Cluj și au fost folosite peste 1830 de tone de material antiderapant pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță

Vremea în acest weekend la Cluj. Cât de mult va ninge

Vremea ține cu iubitorii de iarnă, în acest weekend, deoarece va ninge consistent în unele zone ale județului Cluj.

Sâmbătă, probabilitatea de ninsoare la Cluj este de 100%, zăpada atingând între 3 și 7 cm.

Temperaturile peste zi vor ajunge la un maxim de 2°C, în timp ce minimele vor atinge -10°C.

Duminică, vremea se schimbă. Cerul va fi în mare parte senin, cu o maximă de -4°C. Însă, peste noapte, minima va ajunge la -13°C.

Comentarii Facebook