Luni 30 Noiembrie

COD PORTOCALIU de ploi torențiale la Cluj! Ce anunță ANMMeteorologii de la ANM au emis un nou avertisment de ploi, de această dată de tip cod portocaliu, pentru județul Cluj.

Avertismentul este valabil marți după-amiază, până la ora 16:15 și vizează localitățile Aghireșu, Căpușu Mare, Gârbău, Izvoru Crișului și Sânpaul.

Se vor semnala ploi torenţiale care vor depăşi 35 ... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii și vânt puternic cu aspect de vijelie.

 

-------------------------------------

 

UPDATE

 

Codul portocaliu a fost prelungit până la ora 17.05, fiind afectate localitățile Baciu, Băișoara, Chinteni, Ciurila, Florești, Gârbău, Gilău, Săvădisla și Valea Ierii.

 

Se vor semnala  ploi torenţiale care vor depăşi 35 ... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii si mari, vânt puternic cu aspect de vijelie.

 

----------------------------------------------

 

UPDATE 2

 

ANM a emis un alt avertisment, de tip galben, pentru județul Cluj.

 

Acesta este valabil până la ora 17.25 și vizează localitățile Cluj-Napoca, Aiton, Apahida, Ciurila, Feleacu, Iara, Petreștii de Jos, Săndulești și Tureni.

 

Se vor semnala ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

.

Comentarii Facebook