Duminica 12 Iulie

Cod galben de vijelii și vreme rea în mai multe județe din țară. Clujul este afectat


Meteoroloigi de la ANM au emis o serie de avertismente de vreme rea, ce vor afecta mai multe județe din țară, printre care și Clujul.

Iată ce transmit specialiștii de la ANM:

COD GALBEN

12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10

Zone afectate: zona de munte și sudul Banatului

În intervalul menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80...90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60...65 km/h.

De asemenea intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene și zone vizate: ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țării

Interval de valabilitate: 13 noiembrie, ora 08 – 14 noiembrie, ora 18

Din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie și până în seara de joi, 14 noiembrie în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.


Comentarii Facebook