Clujul va avea un Aquapark la Băile Someșeni. Care este termenul de finalizare

 

Clujul va avea un Aquapark pe terenul pe care au funcționat în trecut Băile Someșeni, investiția urmând să fie făcută din fonduri private, cu susținerea Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Vom avea și Aquapark și Băile Someșeni. S-au făcut unii pași pe linie privată. Proprietarii Băilor Șomeșeni s-au adunat și au realizat niște probleme administrative și au înaintat deja un proiect și spre Primărie, dar și spre finanțare din surse bancare, pentru a realiza un Aquapark și reabilitarea Băilor Șomeșeni. 

 

Primăria îl susține și va fi parte la acest proiect, prin susținerea lucrărilor de infrastructură aferentă: drum, canalizare, iluminat, parcare, spații verzi, pentru a le putea oferi clujenilor șansa de a avea în orice moment al zilei din an, că e ianuarie sau că e august, un aquapark, iarna închis și vara deschis. 

 

Ne vom implica și vom susține, iar în schimbul investiției vom primi abonamente, bilete, pe care le vom distribui persoanelor sărace, pensionarilor cu venituri mici, poate și tinerilor studenți pentru a putea să le dăm clujenilor un Aquapark și Băile Someșeni”, a precizat primarul Emil Boc, în emisiunea Știri de Cluj LIVE (minutul 53).

 

Primăria Cluj-Napoca a semnat un protocol de colaborare cu investitorii, necesar pentru ”obținerea finanțării de la bănci. Am arătat că suntem interesați să fim parteneri în acest proiect. În 2014 vom avea toate șansele să vedem lucrându-se la Aquapark, iar în 2 ani să fie totul gata”, a mai spus Emil Boc.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook