Duminica 28 Aprilie

Clujul, un oraș cu oameni cumsecade. Gestul superb al unui șofer CTP l-a emoționat pe un clujean: „Mulțumim și apreciem efortul”


Clujul a dat dovadă de nenumărate ori că este un oraș al oamenilor cumsecade. De această dată, un clujean a ținut să le mulțumească celor de la Compania de Transport Public Cluj-Napoca pentru că a reușit să recupereze banii pierduți într-unul dintre autobuze la scurt timp după pierdere. 

„Doresc să mulțumesc companiei CTP și șoferului căci a avut buna voință de a-mi înapoia banii pierduți în autobuzul domnului șofer. Mulțumim și apreciem efortul companiei CTP CLUJ la rezolvarea cazului banilor pierduți în troleibuzul nr 1/313 pe ruta Mănăștur-Centru pe data de 1.10.2023 banii fiind recuperați în timp foarte scurt! Vă mulțumesc”, a transmis bărbatul. 

Clujeanul a fost ajutat de un angajat al companiei care are peste 17 ani de experiență: „Un exemplu de spirit civic al colegului nostru, Moldovan Ioan, șofer de troleibuz. Acesta este angajat al companiei de peste 17 ani, fără abateri, punctual și respectuos cu publicul călător. Un angajat cu care ne mândrim”, au precizat cei de la CTP.

Comentarii Facebook