Clujul nu are nimic de-a face cu titlul de Capitală Culturală Europeană. Ce exemplu dă un clujean

 

”Șandramaua” din Piața Matei Corvin, care vindea cârnați și jumări ungurești, a ars zilele trecute, iar un clujean s-a trezit cu casa afumată.

 

Duminica dimineata a ars binecunoscuta sandrama care vindea cirnati si jumari unguresti pe strada Matei Corvin, deteriorind o parte din fatada cladirii de pe strada V. Fulicea 1. Daca n-ati stiut ca informez eu ca individul respectiv, cetatean maghiar, si-a vindut timp de aproape 4 ani, produsele in Cluj fara nici un fel de autorizatie. Vreau sa va intreb in calitate de co-proprietar al imobilului afectat ce-i de facut si cit timp o sa-si mai bata joc primaria de cetateni?! Chiar nu va pasa ca nu-i nimic functional in orasul asta? Cum este posibil ca Militia primariei sa se ocupe numai de gainarii, de trubadurii de pe strada, de amaritii care vind niste flori, etc. iar altii sint lasati sa ocupe ilegal spatiul public ani de zile??!! Cine raspunde?? Sa va fie rusine!!

 

P.S : Renuntati imediat la candidatura de Capitala Culturala Europeana ca sunteti penibili. Orasul asta nu mai are nimic de-a face cu cultura, A ajuns o cloaca jegoasa in care nu poti sa respiri de praf si in care iti cad tigle in cap de pe acoperisuri... ca sa ma rezum doar la atât”, a scris Adrian Petrescu, pe domnuleprimar.ro.

 

Foto: Clujlife.ro

Comentarii Facebook