Clujul necivilizat: Un cauciuc a fost forțat în canalizarea din Florești. Compania de Apă abia a reușit să îl scoată FOTO



Floreștenii se confruntă des cu obiecte aruncate în canalizare (cârpe, haine, scutece, obiecte menajere etc.), însă uneori acestea sunt de-a dreptul ieșite din comun.

Recent, angajații Companiei de Apă Someș au scos din canalizare un cauciuc de autoturism, care aparent a fost forțat în gura de canal.

Particularitatea obiectului din imaginea atasata este ca e de mari dimensiuni si care noi suntem convinsi ca a fost introdus fortat, intentionat, in canalizarea din Floresti. Nu putem sti unde a fost introdus, dar a fost scos pe str. A.Iancu ( aprox nr 970) colt cu Muncitorilor in data de 24 Noiembrie”, anunță CA Someș.

Conform reprezentanților Companiei de Apă, cauciucul nu putea fi introdus intr-o gura de canal accidental, aceștia bănuind ca a fost introdus intentionat. Pentru acest lucru, faptasii au decupat talonul pentru a putea fi strans, apoi cauciucul a fost strans legat cu o sfoara si introdus intr-o gura de canal. Chiar si legat, tot a afectat serios capacitatea canalizarii, dar apoi sfoara a putrezit si cauciucul s-a desfacut.

 


Diametrul cauciucului este de cca.70cm, gura caminelor de vizitatare de canal este fie 60 fie 80 de cm, dar diametrul conductei de canalizare din care a fost scos (cu mare greutate) era de 40 de cm!! - de unde si banuiala ca s-a introdus intentionat, fortat.

Este extrem de greu sa scoti dintr-o conducta de canal, printr-un camin, un cauciuc arcuit care are diametrul mai mare decat ambele, in conditiile in care canalul este functional. Am fost norocosi ca nu a trebuit sa spargem canalul pt a scoate obiectul”, mai spun cei de la Compania de Apă.

Comentarii Facebook