Clujenii sunt tot mai nemulțumiți de garajele din oraș: La ce sunt bune dacă nu ai mașină? La pus varza la murat FOTO


Problema garajelor din Cluj-Napoca continuă să îi supere pe mulți dintre locuitori, mai ales în cazurile în care acestea nici măcar nu sunt folosite pentru a adăposti mașinile.

La ce sunt bune garajele cind ocupi cu masina si domeniul public sau nu o ai? De exemplu la macinat borhot sau pus varza la murat”, ne-a scris un clujean.

Primarul Emil Boc a anunțat în această vară, la emisiunea Știri de Cluj Live, că dorește începerea demolării garajelor în anul 2015.


Soluția e clară în Cluj. După părerea mea, în cartiere, trebuie făcute două lucruri, după Abecedarul: Asfalt, Bec, Canalizare. Mai trebuie făcute canalizări și trotuare, dar în următorul pas, în 2015 - 2018, trebuie demolate garajele și din două garaje faci trei locuri de parcare. Trebuie anunțați oamenii cu 6 luni înainte pentru a-și ridica garajele. Sunt cam 20% utilizate ca garaje, restul sunt depozite sau mici ateliere.

Cei care nu îl vor ridica, îl vom ridica noi”, a declarat primarul Emil Boc.

Totuși, în prezent municipalitatea se confruntă cu problema revendicării terenurilor de sub garaje de către proprietari, astfel că aceste demersuri nu pot fi pornite încă.

Comentarii Facebook