Clujenii sunt chemati isi aleaga ziua orasului

Primaria organizeaza "un referendum" pentru stabilirea zilelor municipiului Cluj-Napoca. Pana in 8 iunie se poate vota la punctele din centru, iar apoi, pana in 15 iunie, se va vota online.

 

Potrivit unui comunicat de presa al Primariei, din 2 pana in 8 iunie se va putea vota la cinematografele Republica, Victoria si Arta pe perioada TIFF-ului, la mall-uri, la Centrul de Informare turistica de pe Eroilor, la Bastionul Croitorilor, la sediile Primariilor de cartier, precum si la sediul Primariei de pe Motilor.

 

Clujenii trebuie sa completeze un formular pe care il primesc dupa ce prezinta buletinul la punctele de vot. "Pe buletinul de vot va fi trecuta intrebarea: In ce perioada doriti sa se desfasoare zilele municipiului Cluj-Napoca? a) luna mai b) luna octombrie c) alta perioada, care anume ...", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

 

In perioada 9-15 iunie, pe site-ul primariei se va putea vota online. Numararea voturilor se va face la primarie, de catre o Comisie din care vor face parte si membri ai unor ONG-uri.

Comentarii Facebook