Clujenii se plâng de noile limitatoare de viteză puse de Primărie: Mi-am rupt o bucată din bară FOTO



Mai mulți șoferi clujeni sunt nemulțumiți de noile limitatoare de viteză amplasate în oraș de Primărie. Aceștia consideră că acestea sunt prea înalte și prost semnalizate.

Un șofer clujean ne-a scris că lângă stadionul CFR Cluj a apărut un limitator de viteză foarte înalt, care i-a cauzat probleme.

Mai nou, peste noapte apar pe carosabil asa zise limitatoare de viteza.."rampe" de fapt. Oare domnii si doamnele de la primarie din cadrul Directiei Tehnice-Serviciul Siguranta Circulatiei Urbane ce masini detin? Aro 10, Dacie 1310, ori aveti doar Q7 ,X5-6..atunci va inteleg! Trebuie analizat si facut masuratori daca toate masinile din trafic pot trece peste acestea. Ieri langa stadionul CFR a aparut o rampa,nu exagerez are jumatate de metru in inaltime si foarte prost semnalizata, nu la 20 m,nici macar 5 m, semnalizarea e pusa la 2 palme de "rampa" si am observat-o prea tarziu, dar tin sa mentionez ca nu aveam mai mult de 30/km pentru ca doar ce facusem stanga de pe strada Gruia sa cobor spre stadion pe strada 11 Octombrie”, ne-a scris șoferul nemulțumit.

Mai mult, acesta povestește că, având un autoturism cu garda la sol joasă, acesta și-a lovit bara din față.

Masina e cu garda jos, nu-s Daciile 1310 sport pe care voi le stiti. Mi-am rupt o bucata din spoilerul bara fata si i-am facut si un masaj pe burta masinii tot in rahatul asta ridicat, noroc cu scutul altfel spargeam baia de ulei. Orasul asta e plin de gropi si poduri nefacute(podul de pe Fabricii) si multe altele si voi faceti denivelari in halul asta?? Puneti limitatoare de viteza de 40mm din cauciu,nu are nimeni nimic! Pagubele cine le plateste???”, mai scrie clujeanul.

 

Comentarii Facebook