Clujenii se plâng că Bazinul Olimpic Grigorescu este mereu închis: „Primăria să caute o firmă capabilă să-l gestioneze”


Clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu sunt nemulțumiți de modul în care cei de la RADP Cluj gestionează situația Bazinului Olimpic Grigorescu. Oamenii zic că acesta stă cu lunile cu lacătul pe ușă și de fiecare dată când începe sezonul rece activitatea bazinului se suspendă pe o perioadă nedeterminată.

„În 2022-2023, Bazinul Olimpic Grigorescu a fost închis 8 luni, la final de 2023 iar s-a închis pe perioada nelimitată. 

Oare ce se întâmplă și când poate fi gestionat un pic mai eficient acest bazin realizat și întreținut din fonduri publice? 

De ce celelalte bazine nu au problemele astea? Este inadmisibil ce se întâmplă acolo. 

Dacă RADP nu este în stare să gestioneze bazinul, să caute primăria o firmă capabilă să-l gestioneze și să îl țină deschis cât mai mult timp”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Bazinul Olimpic Grigorescu a fost închis în data de 16 decembrie 2023, atunci conducerea anunțând că acesta se va închide în vederea efectuării unor lucrări de reparații. Iar clienții care au cumpărat abonament au fost anunțați că durata de valabilitate a acestora se va prelungi cu perioada aferentă închiderii bazinului.

„Am sunat la RADP! E o problemă cu sistemul de încălzire al apei care a coborât sub 24°C , temperatura legală minima de funcționare! Încă nu au reușit sa constate problema și nu pot să dea un termen de redeschidere! Sper și eu sa nu fie din nou iunie-iulie”, a punctat un clujean, revoltat de situație.

Comentarii Facebook