Clujenii se adună pentru a PATRA zi de proteste. A ieșit cu CEARTĂ

 

Sute de clujeni s-au adunat vineri seara, la ora 19.00, în Piața Unirii pentru a patra zi de proteste.

 

Oamenii cer schimbarea integrală a sistemului care a lăsat să se întâmple drama de la Club Colectiv, prin favorizarea corupției.

 

Manifestanții vor merge din nou în marș prin oraș. În jurul orei 19.50, în Piața Unirii erau circa 1000 de persoane.

 

Seara aceasta va fi specială pentru că se va împlini o săptămână de la incendiul din Club Colectiv, iar mulțumea vrea să comemoreze morții.

-------------

UPDATE

 

La protest s-au adunat circa 2000 de persoane, care au pornit în marș. Au ajuns în Piața Avram Iancu, iar de acolo grupul a fost condus de un tânăr venit de la Timișoara pentru a organiza protestul de la Cluj.

 

Acesta i-a consultat pe manifestanți, iar grupul a optat pentru traseul Mănăștur, prin campusul Hașdeu. Mulțimea a coborât pe strada Piezișă și apoi a ajuns în Mănăștur pe Moților, revenind spre centru pe sub podul de la Calvaria.

 

În Piața Unirii a izbucnit un scandal. Unul dintre protestatari l-a luat la rost pe liderul din Timișoara, spunând că și ”Noi la Cluj știm să facem un protest”. Alături de contestatar a mai vociferat o femeie, care a spus că se încearcă ”furtul protestului”, dar puținii oameni care au mai ajuns în piață au ripostat.

 

În cele din urmă cei doi contestatari au plecat. Unul dintre cei doi a reclamat că în direct la România TV ar fi intrat un tânăr care este rudă cu un lider politic clujean. 

Comentarii Facebook