Clujenii, revoltați de bubuituri, bat obrazul administrației Boc: „Tarabele de 3 lei, stil anii 90’, vând petarde în toate piețele cu acordul Primăriei”


Subiectul petardelor și artificiilor vândute în perioada sărbătorilor de iarnă, la Cluj, provoacă furia clujenilor. 

Un clujean este revoltat că acești comercianți mai primesc autorizații, deși oamenii nu pot dormi din cauza zgomotului provocat de bubuituri, iar animalele se sperie. 

„STOP PETARDE! (Am mai zis…)

- Clujeni, sunteți revoltați de bubuituri? 

- Nu mai suportați? 

- Vă întrebați de ce se pușcă de 5 zile mai mult? Uitați de ce:

Tarabele de 3 lei, stil anii 90’, vând petarde și artificii în toate piețele cu acordul Primăriei! De ce nu vând jucării de 1 iunie sau alte produse, decât “în locuri special amenajate”? Pentru ca bani… 

- Nu se întreabă nimeni de ce “gospodarul”, care pune ordine supremă în orașul comoară, nu își bagă căpșorul lui simpatic în față și rânjetul etern pentru a NU elibera autorizații acestor bișnițari?

- Nu contează oare ca noi nu taxăm Primăria și pRiMaRul, noi cei revoltați de miile de bubuituri, DINTRE BLOCURI, care ne dau palpitații, ne trezesc din somn, dar și mai rău, NE TRAUMATIZEAZĂ copiii și animalele?

- Nu contează, așa este. Noi suntem români și înghițim! Mergem mai departe, mai trece un an și peste 11 luni ne smiorcăim din nou ca oare ce să facem?”, a transmis activistul Claudiu Olenici pentru „Clujul civic”. 

Comentarii Facebook