Duminica 28 Aprilie

Clujenii nu mai suportă „jungla” de cabluri aeriene din oraș: „Am ajuns să nu pot intra în propria curte de cabluri”


Cablurile operatorilor de telecomunicații creează în continuare o imagine dezolantă în Cluj-Napoca. Oamenii au ajuns să se plângă de faptul că nu mai pot intra în propria curte din cauza acestora. 

Un clujean care locuiește în cartierul Gruia spune că a încercat să vorbească cu companiile de telefonie și internet, însă toată lumea ridică din umeri. 

„Sunt locatar pe strada Șerpuitoare. De câțiva ani, în frontul casei deasupra gardului atârnă o sumedenie de cabluri, unele rupte, altele atârnate. Când întreb la companiile de telefonie și internet toți răspund ca nu le aparțin, oare ai cui sunt? 

Am ajuns să nu pot intra în propria curte de cabluri. Vă rog să luați măsuri.

P.S. După cunoștințele mele de cativa ani este o lege care prescrie obligația mutării cablurilor suspendate în sol”, sesizează clujeanul Primăriei Cluj. 

Cablurile operatorilor de telecomunicații creează în continuare o imagine dezolantă în Cluj. Atârnate de pe stâlpi și copaci sau ieșite, la nivelul străzii, de prin imobile, acestea reprezintă un pericol pentru pietoni, dar și pentru traficul rutier în multe cazuri. 

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook