Duminica 28 Aprilie

Noaptea minții! Bărbat agresat de un șofer clujean în mijlocul străzii: „Fiindcă am avut tupeu să parchez în spatele blocului lui”


Numărul locurilor de parcare continuă să se reducă dramatic în Cluj-Napoca, iar conflictele cresc între locuitorii Clujului pe fondul lipsei locurilor de parcare în municipiu. Un clujean spune că a fost agresat fizic de un individ, după ce ar fi „avut tupeul să parcheze în spatele blocului lui”.

Bărbatul spune că luni chiar va depune o plângere la Poliție după cele întâmplate. 

„Chiar m-am săturat de oamenii cu probleme psihice. Luni primul meu drum o să fie la secția de poliție să fac plângere. Astăzi am fost agresat fizic de acest individ, fiindcă am avut tupeu să parchez în spatele blocului lui. 

Noroc cu șeful meu, care a sosit între timp și a luat de pe mine omul. Și noroc cu angajații de la magazinul vecin. Altfel aș fi luat o bătaie. Fiindcă sincer nu aș da într-un bătrân. Chiar dacă ar merita. 

Le mulțumesc angajaților de la magazin fiindcă au fost promți și au și căutat înregistrările de pe camerele de supraveghere. Și da, am scăpat fără răni. În schimb acest om a creat destule probleme până acum în zonă. Și nu o să-l las să scape, fiindcă poate următoarea victimă nu o să aibă norocul meu. 

Locul omului chiar ar fi într-un azil. Sau măcar ar trebui să ia tratamente, fiindcă altfel este pericol public. Și nu eu zic asta, ci toți angajații magazinelor din zonă”, a transmis bărbatul pe un grup de Facebook destinat șoferilor clujeni. 

perf.jpg

Comentarii Facebook