Clujenii mai au la dispoziție până în 1 aprilie pentru a-și plăti impozitele cu bonificație


Primăria Cluj-Napoca anunță că luni, 1 aprilie 2019, este ultima zi în care clujenii își mai pot plăti impozitele locale pentru anul în curs. După această dată, se calculează majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracțiune de lună.

Până în prezent și-au achitat impozitele 65% dintre persoanele fizice și 38% dintre cele juridice, iar suma încasată este de aproximativ 70 de milioane de lei.

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția următoarele modalități facile de achitare online: 

online pe site-ul Primăriei (https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/);

- online pe www.ghiseul.ro;

- cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor;

- prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezorerie (conturile IBAN pot consultate aici:https://primariaclujnapoca.ro/taxe-si-…/informatii-generale/);

- direct, prin numerar sau card bancar, la ghișeele primăriilor de cartier, la primăria din Piata Unirii nr. 1, precum și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, Calea Moților nr. 7.

-Programul de lucru cu publicul la ghișeele Primăriei este următorul:

Centrul de Informare pentru Cetățeni și ghișeele Direcției Taxe și Impozite: 

- între orele 8.30-16.30

Primăriile de cartier: 

-între orele 8.00-15.30

Cetățenii au obligaţia, în conformitate cu Legea Codului Fiscal, ca până în 1 aprilie 2019, să-şi achite jumătate din impozitul pe anul în curs, iar cealaltă jumătate până la sfârşitul lunii septembrie. Cei care achită integral impozitul pe anul în curs beneficiază de bonificația de 10% din valoarea acestuia.

Comentarii Facebook