Clujenii, îngrijorați de calitatea lucrărilor la Someș: „Se sparg aleile proaspăt turnate, incompetență sau ticăloșie?”


Mai mulți clujeni sunt nedumeriți din cauza lucrărilor de modernizare a malurilor Someșului, după ce au observat că pe alocuri, aleile proaspăt turnate sunt sparte, pentru a fi refăcute ulterior. 

„Au mai semnalat și alții: la Someș se sparg, pe alocuri, aleile proaspăt turnate. Incompetență sau ticăloșie? 

Nu e prima oară când se reface lucrarea: au mai făcut-o pentru a introduce un sistem de drenaj. (Să mai amintesc de pământul dus de ploi, pentru că nu era fixat cu plasă?).

Toate astea după un proiect lansat fără consultarea prealabilă între primărie și Apele Române și continuat în ciuda faptului că nu respectă datele inițiale”, a transmis o clujeancă pentru „Clujul civic”.

Lucrările de modernizare a malurilor Someșului nu au fost încheiate conform termenului, în aprilie 2023, zona de promenadă încă nu este finalizată, iar clujenii deja sunt îngrijorați de calitate acestora. 

Același lucru a fost semnalizat și de un alt clujean, în același grup de discuții: „Are cineva idee de ce aleile betonate pe malul Someșului se tot demolează pe porțiuni de 25 30 metri ? E a treia oară de la începutul anului doar ce am contabilizat eu. Acum tocmai au făcut o LANGA PUNTEA ALBASTRA  PE MALUL STANG la aproximativ 30 de metri. Cine răspunde și cine plătește pentru aceste bâlbâieli? Exista manager de proiect, Primăria tot se face că supervizează, probabil executantul si arhitectul care interferează fiecare de capul lui”.

Foto. Colaj imagini Facebook/Clujul civic

Comentarii Facebook