Clujenii ies în stradă joi și vineri, de la ora 19.00. Manifestul CLUJ PÂNĂ LA CAPĂT!

 

UPDATE

 

La Cluj-Napoca, de la ora 18.00, atre loc protestul organizat de Gruparea ”Anonymus”, iar de la 19.00 al tinerilor care susţin schimbarea clasei politice.

 

------------------- 

Clujenii ies în stradă vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00, cu mesajul ”PÂNĂ LA CAPĂT!”.

 

În deplină SOLIDARITATE faţă de mişcările de la Bucureşti şi din alte oraşe. Cu HOTĂRÂRE împotriva guvernului Ponta, care trebuia să iasă din scenă încă de la finalul anului trecut, şi a sprijinitorilor lui, mai ales a UNPR, cu generalul Oprea şi primarul Piedone. Cu FURIE împotriva tuturor corupţilor din România. Cu NEÎNCREDERE în actualul Parlament şi ATENŢIE la toate deliberările şi deciziile lui. Cu SCEPTICISM faţă de întreaga clasă politică, inclusiv faţă de actuala "opoziţie".

 

Cu un mesaj clar: NU VĂ MAI TOLERĂM. Pe niciunul. Deocamdată, direcţionat în contra celor care deţin puterea astăzi. Însă nu pentru a-i ajuta pe profitorii care îşi aşteaptă rândul. Nu pentru a muta resursele din mâinile actualilor corupţi în ale celor următori.

 

PÂNĂ LA CAPĂT; ACUM, pentru a da jos actuala Putere coruptă, incompetentă, rău intenţionată, dar mai ales SFIDĂTOARE, de prea multă vreme cocoţată în poziţiile de decizie şi control. Dar NEAPĂRAT şi DUPĂ ce această Putere va cădea - cu atenţie continuă asupra fiecărui gest al politicienilor, al decidenţilor, al autorităţilor”, susțin organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook CLUJ PÂNĂ LA CAPĂT!.

 

Peste 4.000 de oameni au anunțat că vor participa. 

Comentarii Facebook