Clujenii de pe Voievodul Gelu sunt revoltați de lucrările de modernizare: Afaltează strada, dar nu ne baga nici măcar canalizare


Locuitorii de pe strada Voievodul Gelu, din Cluj-Napoca, se plâng de modul în care Primăria efectuează lucrările de modernizare din zonă.

Aceștia se plâng că se efectuează lucrări de asfaltare, însă în planuri nu s-a prevăzut și introducerea unui sistem de canalizare menajeră, iar când locuitorii sună pentru a cere un răspuns, cele două instituții, Primăria și Compania de Apă, dau vina una pe cealaltă.

Am sunat la primărie și ne-au spus că cei de la Compania de Apă nu au fonduri suficiente, iar când am sunat la Compania de Apă mi-au spus că acestea sunt treburile Primăriei”, ne-a relatat un locuitor de pe strada respectivă.

Bărbatul susține că cei de la Compania de Apă i-au transmis faptul că trebuia realizat un proiect mult mai amplu pentru a se putea introduce și canalizarea, însă cei de la Primărie au realizat doar un proiect de asfaltare.

Decopertarea e aproape gata. Instalează canalizarea pluvială, dar canalizarea menajeră. Am intrat și în direct cu domnul primar într-o emisiune pentru a-i spune problema și acesta a promis că va trimite mai departe solicitarea la Compania de apă. Am sunat apoi peste ceva timp la Compania de Apă, iar cei de acolo mi-au spus că este vina Primăriei, că trebuia făcut un proiect mai amplu, iar ei au făcut doar un proiect de asfaltare”, s-a mai plâns clujeanul.

Mai mult, Compania de Apă i-a transmis că au planificate lucrări în aceatăs zonă în anul 2017, la nici doi ani de la modernizarea străzii.

Mi-au spus că vor avea un proiect în 2017. Primăria modernizează strada acum și peste doi ani se distruge din nou”, mai susține acesta.

Comentarii Facebook