Clujenii au reușit să îl convingă pe Emil Boc. Regulamentul pentru plimbarea câinilor se schimbă


Regulamentul care vizează drepturile și obligațiile proprietarilor de câini din Cluj-Napoca a fost discutat în cadrul unei dezbateri publice, la care au participat peste 100 de persoane, iar proprietarii de animale de casă au reușit să îl convingă pe Emil Boc să schimbe regulamentul.

Edilul recunoaște că prezentul regulament este ”depășit” și că trebuie să fie refăcut cu noi reglementări la standarde europene.

Mulțumesc tuturor celor care au participat astăzi la dezbaterea publică pe marginea noului Regulament care vizează drepturile și obligațiile proprietarilor de câini din municipiu. A fost o dezbatere extrem de utilă. Regulamentul actual este într-adevăr ancorat în trecut și trebuie refăcut, trebuie să privim spre viitor și spre Europa. Am primit propuneri foarte bune iar următorul pas este refacerea regulamentului împreună cu societatea civilă și toți cei care doresc să se implice alături de noi. Eu cred că societatea clujeană are capacitea de a fi deschisă și mai mult, putem fi un model pentru alte orașe din România”, a anunțat Emil Boc.

Clujenii vor fi chemați din nou la o consultare publică peste o lună.

Comentarii Facebook