Autoturisme vandalizate în cartierul Zorilor: Cineva ne taie cauciucurile



Un clujean se plânge că de câteva zile mai multe mașini au fost vandalizate în cartierul Zorilor de persoane necunoscute.

Bărbatul susține că mai mulor mașini de pe străzile Trascaului și Sighisoarei le-au fost tăiate cauciucurile.

În ultimele zile, mai multe masini au fost "vandalizate" pe strada Trascaului si Sighisoarei care se afla la intr-o zona linistita a orasului in cartierul Zorilor. Cineva in ultimele zile o taiat lateral cauciucurile masinilor parcate pe aceste strazi si azi am observat au fost acolo 6-7 masini cu pana.

Dupa ce am vorbit si cu celelalte victime am aflat ca asta a inceput de cam 3-4 zile si inca nu s-a rezolvat problema. Unii au pus plangere la sectia 6 a Politiei care acum cam in fecare ora patruleaza in zona respectiva. Eu am si vorbit cu politistii care erau in zona si mi-au zis ca ei n-au ce sa faca pentru ca nu au camere portabile care sa fie puse acolo pentru supravegherea zonei.

Cel mai trist este ca in cateva cazuri au fost taiate mai multe cauciucuri la aceleași masini si erau taiate lateral asa ca nici nu pot fi vulcanizate”, ne-a scris clujeanul.

Bărbatul este nemulțumit de faptul că nu își mai poate parca mașina langa propriul apartament de frica uor vandali.

Este foarte trist ca nici langa apartament nu putem parca de frica unui vandal, intr-un un oras "civilizat", unde oamenii nu vor sa faca rau altora”, s-a mai plâns clujeanul.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook