Duminica 28 Aprilie

Minoră de 10 ani din județul Cluj, violată de tatăl său timp de un an de zile. Bărbatul este fost pușcăriaș VIDEO


Încă o minoră a fost violată de tatăl său în județul Cluj. De aceasta dată o fetiță de 10 ani din Recea Cristur a fost abuzată sexual de mai bine de un an de zile de către propriul său tată, un bărbat de 31 de ani.

Fata a avut curajul sa-i marturiseasca mamei prin ce trece, pana acum fiind amenintata de tata sa nu spuna nimic. Mama acesteia a mers direct la politie, iar politistii din Dej l-au retinut aseara pe barbat. In urma probatoriului, barbatul de 31 de ani a fost prezentat astazi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, primind mandat pe 30 de zile, potrivit dejeanul.ro.

Abuzurile au început în vara anului 2013, când aceasta a rămas singură cu tatăl său, proaspăt ieșit din pușcărie.

De frică, fata nu a spus nimic, însă mama sa a început să audă tot felul de zvonuri, iar când a întrebat-o, minora a recunoscut. Tatăl acesteia și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

La data de 06 august 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a înaintat către Judecătoria Dej, propunerea motivată de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat. Judecătorul din cadrul Judecătoriei Dej a admis propunerea procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului L.G. pentru o perioadă de 30 de zile”, se arata intr-un punct de vedere al Parchetului de pe langa Judecatoria Dej.

Barbatul este recidivist, executand in trecut trei ani de inchisoare pentru furt.


Comentarii Facebook