Clujenii au reacţionat: Asociatia Little People Romania a primit bani pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer

 

Asociatia Little People Romania i-a fost inmanat in urma unei campanii de succes, realizate la Cluj, un cec in valoare de 65.934,78 lei, suma care va finanta programele de suport destinate copiilor si tinerilor bolnavi de cancer.

Asociatia Little People doreste sa multumeasca clientilor implicati in campanie si in special publicului cluejan care intotdeauna a fost sensibil acestei cauze, generos, si a sustinut proiectele si eforturile asociatiei de a oferii sprijin psihosocial standardizat copiilor si adolescentilor afectati de cancer.

Totodata, pe aceasta cale dorim sa informam publicul clujean de pregatirea unei serii de evenimente organizate la nivel national in luna octombrie, 2 octombrie fiind Ziua Internationala de celebrare a Supravietuirii.

In cadrul evenimentelor propuse in luna octombrie vor fi implicati si tinerii supravietuitori, membrii ai clubului Temerarii. Clubul Temerarii reprezinta cea mai mare si active comunitate de adolescenti supravtuitori de cancer din Europa, numara aproape 300 de adolescenti, a fost infiintat la Cluj-Napoca, dar in momentul de fata reuneste tineri supravituitori din toate colturile Romaniei. Cel mai recent eveniment care a reunit Temerarii a fost Tabara de Vara Temerarii, organizata la sfarsitul lunii august intr-o localitate in apropiere de Cluj-Napoca.

Denumita Tabara de Dezvoltare Personala, tabara a propus o serie de ateliere interactive din diverse domenii ca film, televiziune, fotografie, dans, arta si leadership sustinute de personalitati marcante ale Romaniei.

Pentru prima data tabara a avut o componenta internationala, avand invitati supravietuitori straini, si a fost lansat in premiera primul numar al revistei Temerarii. O revista ce cuprinde informatii in materie de moda, film, gastronomie, dar si cele mai profunde marturii venite din partea unor tineri care pot spune ca subiectul cancer e unul de domeniul trecutului si ca din experienta luptei impotriva acestei boli a mai ramas doar dorinta pentru incurajare, speranta si vointa!

"Dorim ca in luna octombrie sa organizam cat mai multe evenimente, actiuni si proiecte care sa implice comunitatea si care sa ne unesca impotriva cancerului, deoarece impreuna suntem mai puternici in aceasta lupta!", susţin reprezentanţii asociaţiei. 


Mai multe informatii despre locatia campaniilor, zilele de desfasurare, activitatile special pe care le vom organiza in cele 6 sectii de oncopediatrie in care ne desfasuram zilnic activitatea pot fi gasite in curand pe pagina de Facebook.

Comentarii Facebook