Clujeni revoltați din cauza defrișărilor din parcul Detunata: ”De ce se defriseaza in mod atat de barbar si masiv?” FOTO



Mai mulți clujeni sunt revoltați de modul în care se fac defrișările în parcul Detunata, din cartierul Gheorgheni, considerând că angajații primăriei ”și-au bătut joc” de parc.

Ce aveti de gand sa faceti cu Parcul Detunata???? De ce se defriseaza in mod atat de barbar si masiv? Am mai facut o sesizare in acest sens, iar defrisarea a continuat. Tocmai au fost taiati cativa brazi sanatosi, din zona amfiteatrului. Vedem in jur doar tulpini, nici o crenguta nu a scapat macelarilor platiti de Primarie, adica din banii nostri! As dori si eu sa ii dau fetitei mele in manuta o crenguta inflorita, la primavara. Vin angajatii dvs sa escaladeze varfurile pomilor, (singurele locuri unde au mai ramas crengute), sa ma ajute in acest sens? Daca tot si-au batut joc de acest parc in asemenea hal? se regenereaza? NU! vor ramane doar tulpini, iar din tufele florale nu se va ivi nici o floricica!”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

 



De asemenea, femeia se plânge de faptul că zona de la intrarea în parc nu este igienizată corespunzător.

In urma cu 3 zile era plin de excremente cu miros de voma, rezultate in urma refularii canalizarii. Este un focar de infectie, chiar daca a plouat, si nimeni nu s-a sezizat”, mai spune clujeanca.

Comentarii Facebook