Clujeni de nota 10! ”Dacă pentru alții au început concediile la ski în Austria, pentru noi așa arată o zi de concediu reușită!”


Un grup de clujeni cu inimă mare și-a luat o zi de concediu pentru a duce un strop de bucurie unor copii necăjiți. Aceștia visau și ei să aibă linoleum pe jos, nu foile de plastic, dar au primit mai mult decât atât.

Echipa coordonată de inimoasa Rocsana Contraș a urcat la copiii din satul Hădărău și a zugrăvit camera, montând inclusiv linoleum pe jos. 

Copilașii de la Hădărău (comuna Lupșa, județul Alba) voiau de Moș Nicolae linoleum pe jos!!!! Suntem în 2023 și sunt copilași în Apuseni ce stau în casă din chirpici  și visează să aibă linoleum pe jos în loc de folie de plastic.

Ei bine, noi am vrut un pic mai mult pt ei! O cameră frumoasă pentru un Crăciun cu adevărat fericit! 6 voluntari, ne-am luat fiecare câte o zi de concediu! Dacă pentru alții au început deja concediile la ski în Austria, pentru noi așa arată o zi de concediu cu adevărat reușită!”, a relatat activista clujeană Rocsana Contraș, care a făcut în acest an nenumărate acțiuni umanitare.

Comentarii Facebook