Clujeanul care și-a făcut poză cu Emil Boc la Untold, RUPT în bătaie la festival

 

Bogdan Pădurariu, clujeanul care a postat pe Facebook o fotografie cu Emil Boc, a fost bătut la Untold de mai mulți tineri.

 

Bogdan s-a fotografiat cu Emil Boc la concertul lui Armin van Buuren, din dimineața zilei de 6 august.

 

Tânărul, de profesie programator, este acasă, în concediu medical. Contactat telefonic el a spus că a fost lovit în zona feţei şi spatelui, dar şi că nu îi cunoaşte pe agresori. Povesteşte că incidentul s-a petrecut duminică noaptea, în jurul orei 2.00: ”Eram singur, prietenii mei au mers să mănânce când am ieşit din arenă. Am zis să stau la scena Alchemy şi să-i aştept acolo, în faţă. Şi eram în faţa scenei, eram singur, s-a terminat concertul lui Andy C. Era pauză, urma să înceapă Pendulum. Nu a fost deloc aglomerat. Era un băiat cu spatele către scenă. Se uita la mine. A stat câteva secunde. Apoi a venit şi s-a împins în mine. N-am reacţionat nicicum prima dată. Am rămas tot acolo, el s-a retras cam doi metri în spate, dar tot cu faţa către mine. Şi după câteva secunde a venit iarăşi şi s-a împins în mine. Şi atunci am reacţionat. L-am împins şi eu. A fost o reacţie spontană. A venit, m-a prins de gât, l-am prins şi eu cu ce am apucat. Nici n-au trecut câteva secunde şi un grup din faţa lui, probabil erau prieteni sau nu, au venit şi au sărit peste mine fără să mai apuc să vorbesc nimic. Direct cu pumnii şi picioarele. Am căzut jos. Nu mi-am pierdut cunoştinţa, dar din declaraţiile martorilor au fost şi picioare. Eu nu mai ştiu ce a fost, pumn sau picior”, citat de Adevărul.

 

Avocatul tânărului a solicitat public ajutorul martorilor pentru identificarea agresorilor. Cu toate acestea, poliția a precizat că bătăușii au fost identificați la scurt timp după agresiune. Citiți toate detaliile în linkul de mai jos.

 

Poliția anunță că agresorii au fost prinși. Sunt trei elevi din București.

Comentarii Facebook