Clujeanul care înșela oameni cu chirii la Untold a fost arestat din nou. Bărbatul nu se cumințește


Un clujean de 35 de ani, care a înșelat anii trecuți mai mulți oameni cu chirii la Untold, dar nu numai, a revenit acum în prim plan și a fost arestat de polițiști, pentru fapte similare. Acesta scotea la închirat apartamentul părinților din cartierul Zorilor, lua avansul și apoi nu mai răspundea la telefon. 

Sorin Cristian Lung a înșelat acum un tânăr cu 2000 de lei. 

La data de 12 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au dispus măsură retinerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Activitățile au fost derulate de polițiști în data de 11 septembrie a.c., când persoana vătămată, respectiv un tânăr de 24 de ani, a sesizat faptul că în perioada 27 – 29 iulie a.c., bărbatul de 35 de ani l-ar fi indus în eroare prin prezentarea ca adevărată a faptei mincinoase că în schimbul sumei de 2000 de lei îi va păstra și închiria un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca. Astfel, persoana vătămată ar fi fost determinată ca în data de 29 iulie a.c. să remită suma de bani, ulterior neputând închiria apartamentul respectiv, conform înțelegerii.

Astfel, în baza probatoriului administrat, în ziua următoare, respectiv 12 septembrie a.c., bărbatul de 35 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsură arestării preventive pentru 30 de zile”, susțin polițiștii.

Lung a intrat în atenția polițiștilor în 2019 pentru mai multe înșelătorii. Acesta a fost reținut atunci pentru un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Bărbatul este bănuit că în perioada 27 ianuarie  – 24 iunie, folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia Festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente în perioada festivalului.

La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30.551 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comentarii Facebook