Clujeancă reclamată pentru că face duș gălăgios: ”Eu mă spăl în casa mea când am nevoie!”


O femeie din Florești a relatat o scenă absurdă, în care o vecină i-a atras atenția să nu mai facă duș în timpul orelor de liniște pentru că nu poate dormi. Situația este absurdă, pentru că oricât ar fi de subțiri pereții nu se poate auzi apa de la duș.

Dragi vecini şi consăteni!

Ieri am fost rugată insistent de o vecină să nu mă spăl în timpul orelor de linişte că ea trebuie să doarmă până la ora opt.

Azi-dimineața mi-am dat seama cine se spală în zori: Cineva care are serviciu şi se respectă spălându-se! Cineva, care a transpirat noaptea, şi vrea să se igienizeze!

Noaptea se spală cel care vine târziu de la lucru.(bine face!)

Eu mă spăl în casa mea când am nevoie! (nu doar când mă duc la medic!)

Vă îndemn stimați vecini: SPĂLAȚI-VĂ!

Spălați-vă când simțiți nevoia, spălați-vă când aveți apă, spălați-vă pentru voi, nu vă abțineți pentru alții! Doar spălați-vă!

Cine nu are de lucru uşor se vaită că nu poate dormi noaptea! Nu trebuie să ne pierdem demnitatea umană pentru o vecină care nu are somn!”, a relatat o femeie din Florești.

Postarea acesteia a adus la lumină și alte relatări care frizează absurdul. 

Să vezi când vine vecinul de deasupra că-l deranjează că tu tragi scaunul de la birou și nu poate dormi, că sună ușa sau îți aude pașii sau sunete ciudate. Ultima dată am chemat poliția și i-am demonstrat ca vorbește prostii. Îmi venea și să râd cum bietul polițist închidea și deschidea ușa. Bineînțeles că nu a lipsit nici reclamația privind eterna acțiunea de a trage apa la WC. I-am spus că sunt fantome, să urce pe bloc să le caute. A apelat la toți vecinii care stau sub el să-l ajute”, a spus Rodica.

Iulia a relatat că și în Cluj-Napoca sunt astfel de cazuri.

Am primit reclamație la poliție, la Cluj-Napoca, de la vecina de la etaj inferior pentru că veneam de la lucru la 11 noaptea si făceam duș rapid, trageam apa la wc și mâncam. Mai mult, îmi bătea în calorifer că țin lumina aprinsă seara târziu. Dumnezeule! Eu muncesc de îmi sar capacele și noaptea adorm în 10 minute când mă pun în pat, aud dacă latra cațelul sau e ceva prin zonă, dar nu mă deranjează nici cheful vecinilor și nici plânsul copilului vecinei. Unii sunt oameni super odihniți (și la minte) și nefericiți. Când ești nefericit, devii frustrat și iritat și rautacios. Și e plin....”.

Comentarii Facebook