Miercuri 24 Aprilie

Clujeancă, indignată la culme de salariile „orașului de 5 stele”: „Oare ce mama naibii înseamnă salariu atractiv 1700 de lei?”


În timp ce prețurile cresc galopant, iar inflația atinge un nou record, în Cluj salariile medii nete au scăzut cu sute de lei în aprilie față de luna precedentă. Nu este de mirare că clujenii rămân indignați când aud propunerile salariale de pe piața locală a muncii.

Indignată de salariile oferite în „orașul de 5 stele”, o clujeancă a decis să spună lucrurilor pe nume. Într-un grup de Facebook privat, destinat atât celor care-și caută un loc de munca, cât și angajatorilor din Cluj Napoca, femeia a publicat un mesaj, cu care au rezonat instant și alți clujeni. 

Oare ce mama naibii înseamnă salariu atractiv 2300 sau mai grav 1700 de lei ?? Wtf ce naiba de salarii oferiți oamenilor niște mizerii de bani și aveți și pretenții plus că se cere sa stai în Weekend de dimineața până seara la munca și cică ,,să știți ca în contract trecem minimul pe economie ,,băi nebunilor va bateți joc de oameni??”, a scris femeia. 

Aveți perfectă dreptate. Din păcate așa am ajuns în propria țara”, a comentat o altă clujeancă. 

Reamintim că în Cluj, câștigul salarial mediu brut în aprilie a fost de 7.455 lei, în scădere cu 325 lei față de luna precedentă și mai mare cu 681 lei față de luna aprilie a anului trecut. În ce privește câștigul salarial mediu net în aceeași lună, în Cluj acesta a fost de 4.619 lei, mai mic cu 202 lei comparativ cu luna anterioară și cu 432 lei mai mare față aceeași lună a anului trecut, potrivit Direcției Județene de Statistică. 

Este strigător la cer și totodată și enervant când văd salariu atractiv unde naiba e atractiv și pentru cine??”, a mai adăugat clujeanca. 

Comentarii Facebook