Bacalaureat Cluj 2022: 3.789 de elevi din Cluj au susținut proba la Matematică sau Istorie, iar 44 nu s-au prezentat la examen


3.789 de elevi din Cluj au susținut a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat, la Matematică sau Istorie, iar 44 de candidați nu s-au prezentat.

Marți, 21 iunie 2022, a avut loc proba  scrisă obligatorie a profilului din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, la disciplinele Istorie și Matematică. 

La proba de Matematică și Istorie, în cele 16 centre de examen organizate în județul Cluj au fost prezenți 3.789 de candidați, din totalul celor 3.833 de candidați înscriși pentru a susține această probă scrisă. 

Un număr de 44 de candidați nu s-au prezentat la examen. „Facem precizarea că există candidați din promoțiile anterioare care susțin doar una sau două probe, celelalte fiind promovate și recunoscute în sesiunile precedente”, transmite ISJ Cluj. În județul Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Baremele, publicate la ora 15:00

Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă, pentru disciplinele Istorie și Matematică, vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, astăzi, 21 iunie 2022, la ora 15:00.

Miercuri, 22 iunie 2022, este programată să se desfășoare proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d), urmată joi, 23 iunie 2022, de proba scrisă la limba și literatura maternă – proba E.b).pentru candidații care au studiat în limba minorităților naționale.


Comentarii Facebook