Administratorul blocului care a ars duminică în Florești, despre familiile afectate: Au rămas fără nimic. Trebuie ajutate


Mai multe apartamente au fost distruse în weekend-ul trecut în urma unui incendiu puternic izbucnit la ultimul nivel al unui bloc din Florești. Administratorul asociației de locatari din blocul afectat de flăcări face apel la bunătatea clujenilor, cerând donații pentru ajutorarea familiilor care au pierdut totul din cauza focului. 

Vezi și: FOTO/VIDEO. Incendiu violent la un bloc din Florești. Șase autospeciale intervin, 15 persoane s-au autoevacuat

La momentul actual acoperișul blocului este distrus în totalitate, instalațiile de apă-canalizare, rețea apă pluvială, electricitate, gaz nu sunt funcționale, punerea lor în funcțiune implică cheltuieli uriașe. În plus, trebuie intervenit la foarte multe apartamente pe partea de amenajări interioare pentru ca oamenii să revină la o viață normală. 

Vă las numărul meu în caz că aveți nevoie de informații suplimentare: 0746224869”, a transmis administratorul în speranța că oamenii darnici le vor da o mână de ajutor familiilor afectate de incendiu. 


Comentarii Facebook