Clujeancă, enervată la culme pe o firmă de curierat! A trimis două colete în Italia, niciunul n-a ajuns: „După o zi de investigație l-au declarat pierdut”


O avocată din Cluj a avut o experiență de coșmar cu o firmă de curierat. Femeia spune că a trimis la cunoștințele din Italia două colete scumpe, însă niciunul n-a ajuns. După ce au rămas în Austria pentru o săptămână, reprezentanții firmei de curierat au anunțat-o pe femeie că coletele au fost pierdute.

Tot ce pot să facă ei este să-i ofere o despăgubire sub forma returnării banilor pentru transport. De cele două telefoane, o bijuterie și două ceasuri scumpe, pe care le-a pus clujeanca în colet, nu se aude însă nimic. 

Vreau să împărtășesc cu voi o întâmplare foarte neplăcută. Nu recomand DPD!!! Am trimis două colete în Italia, la ceva cunoștințe. Era cadou. Într-un colet erau două telefoane și o bijuterie, iar în celălalt 2 ceasuri destul de scumpe, ediție limitată. 

Un colet am trimis în 9 și celălalt în 10 iunie. Ambele au rămas în Austria o săptămână și după o zi de investigație l-au declarat pierdut și că mă despăgubesc cu transportul”, a relatat clujeanca pe un grup de Facebook.

Clujenii i-au spus că pentru o colaborare eficientă cu firma de curierat ar fi trebuit să asigure coletele, fiind atât de valoroase, pentru că lucruri similare se pot întâmpla și la alte companii.

yy.jpg

Comentarii Facebook