Accident rutier grav în Săcuieu, Cluj! O femeie a fost extrasă de pompieri în stop cardio respirator


Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Săcuieu. 

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla încarcerată o femeie de aproximativ 70 de ani. 

Aceasta a fost extrasă de pompieri în stop cardio respirator. În prezent se aplică manevre de resuscitare. 

Intervenim cu două autospeciale și un echipaj SMURD”, transmite ISU Cluj.

---------------------

UPDATE

Echipajul medical prezent la fața locului a aplicat manevre de resuscitare unei femei, în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturism, însă, din păcate, s-a constatat decesul acesteia. 

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ 103H, în comuna Săcuieu. 

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constat că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care conducea autoturismul pe direcția Săcuieu spre localitatea Scrind-Frăsinet, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului, echipajul medical prezent la fața locului a aplicat manevre de resuscitare unei femei, în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturism, însă, din păcate, s-a constatat decesul acesteia. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, transmite IPJ Cluj.

m2.jpeg

Comentarii Facebook